Zahájení školního roku

20.09.2013 18:13

Zahájení nového školního roku

V úterý 17. 9. jsme u společného táboráku na zahradě mateřské školy uvítali nový školní rok. Děti si pro rodiče připravily překvapení v podobě pirátské hymny a společně jsme si opekli špekáčky. Rodiče byli seznámeni s organizačními záležitostmi a akcemi, na které se mohou v tomto školním roce těšit. Nebude chybět tradiční drakiáda, dýňování, halloweenská noc ve škole, tvoření v mateřské škole, rozsvícení vánočního stromu, vánoční besídka, karneval, den dětí, výlety a mnoho jiných drobných akcí, které během roku pravidelně připravujeme.

V době mimo vyučování si děti mohou vybrat z pestré nabídky zájmových útvarů: Krahuláček, Tvořivé tlapky, keramika, flétničky, počítače, anglický jazyk a nově i dramatický kroužek.

Pro všechny, kteří rádi cestují za kulturou, zábavou nebo poučením jsme připravili úplnou novinku – TULÁČKA. Tuláček zprostředkuje dětem z naší základní a mateřské školy, jejich rodičům a rodinným příslušníkům tematické výlety různého zaměření. První společnou akcí bude návštěva Divadla Spejbla a Hurvínka v Praze. Těšíme se na první „tuláčky“ a přejeme úspěšný školní rok 2013/2014.

za ZŠ a MŠ Krahulčí

Mgr. Naďa Vokřínková